vineri, 3 august 2012

Găeşti - 88 de sancţiuni, pe bandă rulantă!

88 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni în cadrul unei acţiuni organizate pe raza oraşului Găeşti şi a comunei Gura Şuţii


Efective de ordine publică, investigare a fraudelor şi poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au acţionat pe raza oraşului Găeşti şi în oborul săptămânal din comuna Gura Şuţii în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă civică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite de comerţ, dar şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

La acţiune au fost angrenaţi 40 de poliţişti, care au controlat 24 de agenţi economici, totodată fiind oprite în trafic în vederea controlului 105 autovehicule şi 14 de mopede.

Cu această ocazie au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale, a fost reţinut un permis de conducere şi au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare, valoarea totală a amenzilor însumând 28.970 lei. 

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.725 lei, pentru care nu existau documente de provenienţă, respectiv 1,5 mc material lemnos, 200 kg pepeni, 140 kg legume şi 1000 buc. covrigi.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu