luni, 10 decembrie 2012

EXPLOZIE urmată de incendiu, la Şotânga!

Un pericol de moarte a pandit, seara trecuta, o familie din Sotanga.
O explozie puternica urmata de incendiu le-a distrus complet casa si i-a ranit atat pe copii, doua fetite – una de opt luni, iar cealalta de trei ani, cat si pe parintii si pe bunica lor. Sunt amarati si in plina iarna au ramas fara acoperis deasupra capului si nu au cu ce sa-si faca o noua locuinta, povestesc ingrijorati vecinii, sperand ca oameni inimosi sa le intinda o mana de ajutor…

Un vecin a venit imediat la casa ranitilor. Cand a vazut totul prabusit si a auzit victimele tipand dintre daramaturi le-a sarit in ajutor."Erau geamurile jos, le-am tras afara si am scos copiii. Arsi, copii arsi pe fata, picioare… Nici nu puteau sa iasa afara", ne-a povestit Cristian Paun.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au sosit patru ambulante ce au dus ranitii la Spitalul judetean din Targoviste."Am fost solicitati la o explozie cu cinci victime, trei adulti si doi copii, cu arsuri diferite - de la gradul unu, la mai profunde…", ne-a precizat dr.Daniel Voinea.

Parintii si cele doua fiice au fost transportate la spitalul de arsi din Capitala. Rudele ranitilor s-au revoltat la clinica din Targoviste din cauza ca reprezentantii Ministerului Sanatatii au decis ca suferinzii sa fie dusi la Bucuresti cu ambulante din Capitala, iar acestea au sosit dupa mai bine de patru ore de la explozie.

2 comentarii :

  1. cum ii putem ajuta???vreau o adresa la care sa le pot trimite ajutoare]

    RăspundețiȘtergere
  2. 021.250.50.63
    021.250.50.64
    021.9454

    PRO TV :
    cere-ti detalii despre cazul EXPLOZIE urmată de incendiu, la Şotânga!

    RăspundețiȘtergere