marți, 15 ianuarie 2013

Dâmboviţa - Caruţaşi penali

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Răcari au organizat o acţiune pe linia verificării legalităţii transporturilor de mărfuri .


Cu această ocazie, poliţiştii au oprit în trafic pentru control o autoutilitară, condusă de numitul P.G., de 25 de ani, din comuna Lucieni.

În urma verificărilor efectuate, în interiorul autoutilitarei au fost depistate 240 de cutii cu lumânări şi 120 de candele, deţinute fără autorizare, în vederea comercializării.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor art. 1 din Legea 103/1992, întreaga cantitate de marfă transportată fiind ridicată în vederea confiscării.



Patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiul Târgovişte a depistat pe strada Matei Vlădescu, lângă gardul unei societăţi comerciale o persoană care sustragea un tub metalic tip „ tub oxigen„.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului ca fiind S.I., de 21 de ani, din municipiul Târgovişte, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



În urma unei acţiuni organizate de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Fieni şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni, au fost depistaţi numiţii I.I., de 33 de ani, D.I., de 28 de ani şi Ş.C., de 27 de ani, toţi din comuna Moroieni, în timp ce transportau cu atelajele hipo material lemnos, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi de poliţişti în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării.

Totodată, poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 720 lei, ca urmare a constatării unor încălcări a regulilor de circulaţie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu