miercuri, 16 ianuarie 2013

Pucioasa ! Caruta cu Artisti

Un incident teribil i-a lăsat mască pe locuitorii orașului Pucioasa zilele trecute, când mai mulți artiști veniți să petreacă la Revelionul artiștilor, ca în fiecare an, au ajuns la spital, după ce căruța cu care se plimbau prin oraș s-a răsturnat.
Printre artiștii care au tras o sperietură groaznică s-au numărat cântăreții Claudia Torop, Maria Loga, Gheorghe Roșoga și soția sa, Ioana, care au trăit clipe de coșmar, fiind nevoie de intervenția SMURDUL-ului pentru unii dintre ei. Artista Emilia Ghinescu se pare că a scăpat din cauza faptului că a întârziat, ceața împiedicând-o să ajungă la timp, pentru plimbarea pregătită cu căruțe și calești prin oraș invitaților de către organizatori.
Puciosenii care au văzut sau au auzit despre incident  se întreabă și astăzi cum s-a putut întâmpla așa ceva și cum de nu au fost în stare să se țină artiștii în calești, chiar dacă poate pentru unii a fost prima dată când au urcat în astfel de vehicule. Explicația se pare că există și a oferit-o chiar unul dintre protagoniști, ziarului Cancan. Gheorghe Roșoga, care se afla în vehicul în acel moment, a povestit pentru CANCAN.ro ce s-a întâmplat: " Pur și simplu, atunci când căruțașul se pregătea să întoarcea, noi ne-am dezechilibrat și am căzut. Aveam și niște făclii în mâini și din cauza asta s-a întâmplat. A venit imediat SMURD-ul, nu au fost probleme. Soția mea a căzut în mână, am fost apoi și la radiografie, dar e doar o luxație. Poartă un bandaj, n-a fost nevoie de ghips. Claudia Torop a avut o fisură la claviculă, iar Maria Loga a scapat nevatamată", a povestit artistul.
Printre locuitorii orașului Pucioasa se zvonește că prețul unui bilet pentru cei care au dorit să chefuiască la Revelionul artiștilor a fost de 150 de lei, mult prea scump pentru buzunarele lor, motiv pentru care doar 10-12 pucioseni, cu dare de mână, au luat  parte la eveniment. Au fost și câțiva norocoși, însă, care i-au putut vedea pe artiști în fața hotelului unde a avut loc evenimentul, dar și prin oraș.    Foto cancan.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu