miercuri, 27 februarie 2013

TARGOVISTE - ARS DE VIU în dormitor!

Un fost medic internist din Targoviste, in varsta de 60 de ani, a ars de viu in propria casa dupa ce un incendiu i-a cuprins camera in care statea.


Barbatul era cardiac si, cel mai probabil, i s-a facut rau cand a incercat sa aprinda focul in soba.

Cateva bucati de jar au cazut pe covor si n-a mai trecut mult pana ca totul sa sE aprinDa in jur.

Vecinii care au sarit sa-l ajute, i-au gasit trupul ars ..prabusit langa soba cu lemne cu care se incalzea.

Ani de zile, barbatul a lucrat ca internist la Spitalul din Targoviste. Apoi, a profesat ca medic de familie. Cand a fost diagnosticat cu probleme cardiace, s-a retras. Vecinii au observat ca dintr-una din camerele lui iese fum si au sarit imediat sa-l ajute pe barbat, dar n-au reusit sa-i mai salveze viata.
"Era exact langa soba, culcat, ars de viu. Dadeam apa pe el, nu stiam ce era acolo, era numai fum, nu vedeam...", ne-a declarat Samuel Rosu.

De cand divortase de sotia lui, fostul medic locuia singur intr-o casa din Targoviste, iar in ultima vreme se descurca destul de greu, spun vecinii. Sa faca economii... a renuntat la incalzirea cu gaze.

"El n-a mai avut gaze, se pare ca..., nu stiu cum a fost cu pensia... Sotia a umblat ca sa-i ia pensia si si-a luat lemne. A facut focul cu lemne, cine stie... Obosit, i-o fi venit rau iarasi, daca suferea cu inima...", ne-a declarat un apropiat de-al victimei.

"Care pare a fi cauza incendiului? Probabil a vrut sa aprinda focul in soba.", este de parere plt.maj.Alin Prodan, sef garda interventie ISU Dambovita.

Trupul carbonizat al barbatului a fost transportat la Medicina Legala. Astazi se va face autopsia si se va stabili exact de ce a murit: intoxicat sau infarct.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu