sâmbătă, 8 iunie 2013

DAMBOVITA - HOTUL DIN TAXI !

Tânăr de 24 de ani, arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infractiunii de furt calificat.


În data de 03 iunie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a numitului M.M., în vârstă de 24 de ani, din Bucureşti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia, s-a reţinut că în perioada 21.05-03.06 2013, a sustras din interiorul unor autoturisme, în regim de taxi, 21 de staţii de emisie – recepţie.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Pe 07 iunie 2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei nr. 19 Poliţie Bucureşti, au efectuat o percheziţie la domiciliu numitului G.W, de 31 de ani, din localitate, ocazie cu care au fost identificate 2 staţii de emisie-recepţie, achiziţionate în data de 03 iunie a.c. de la numitul M.M.

Totodată, cu ocazia percheziţiei, poliţiştii identificat o armă cu aer comprimat, de calibru 4,5mm şi 20 de proiectile din plumb, pentru care numitul G.W nu poseda documente legale de provenienţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu