miercuri, 25 septembrie 2013

Suspect de furt, reţinut de poliţiştii dâmboviţeni

Suspect de furt, reţinut de poliţiştii dâmboviţeni ! 


Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a unui bărbat, suspectat de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada iunie-septembrie a.c., bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Câmpulung, jud. Argeş, a sustras 6 portmonee.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Urmărit internaţional, depistat şi reţinut de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza comunei Văleni, un bărbat de 43 de ani, din comuna Aninoasa, urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani şi 6 luni, fiind cercetat pentru furt calificat.

Poliţiştii au procedat la reţinerea şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. 



Doi tineri sunt cercetaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa, au depistat un tânăr, de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere.

Totodată, pe raza localităţii Butimanu, a fost depistat numitul H.M., de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere.

Pe numele celor doi tineri, poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu