marți, 9 iulie 2013

COBIA - SI-A GASIT SFARSITUL SUB ROTILE TRACTORULUI !

O tragedie cumplita s-a petrecut, seara trecuta, la Cobia.
Un barbat de 46 de ani a murit dupa ce tractorul pe care il conducea s-a prabusit peste el.

Afara plouase, iar rudele l-au tot rugat sa nu urce la deal, dar omul nu le-a ascultat. A sfarsit sub chiar sub privirile ingrozite ale fiului sau si ale unui prieten ce venisera sa-l ajute la treaba…



"El a vrut sa dea de vale si s-a rasturnat tractorul cu el. El a venit sub tractor si tractorul cu rotile-n sus… Mereu ii spuneam, mai Ilie , mama, nu te mai duce ma, ca a plouat si aluneca tractorul…", plangea Elena Tataru, mama victimei.

Ilie Tataru avea 46 de ani. Provenea dintr-o familie cu sapte frati. A cunoscut de mic ce inseamna neajunsurile si prin munca reusise sa-si faca un trai decent.



Muncea de dimineata pana seara pentru a-I face un rost si fiului sau, de 20 de ani. Nimeni nu-si imagina insa ca va sfarsi asa brusc...

"Deodata, am vazut ca a fugit tractorul de vale cu el. Si s-a rasturant tractorul, a intrat sub prun, cand m-am dus acolo era cu piciorul sub roata, dar nu mai misca deloc…", ne-a marturisit Gheorghe Moraru, martor la tragedie.



"Dupa ploaia asta aluneca tractorul, a facut o imprudenta, a mai coborat o data si nu s-a intamplat nimic, a doua oara s-a intamplat, aluneca mai rau. A plouat rau? A plouat, in ultima saptamana zi de zi", ne-a povestit Ion Lixandru, vecinul victimei.



Oamenii legii nu exclud insa ipoteza ca barbatul sa fi suferit un atac de cord in timp ce se afla la volan. Necropsia va fi cea care va face lumina in acest caz.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu