joi, 11 iulie 2013

GAESTI - "MILITIA LA DATORIE" : IN SLUJBA CETATEANULUI !

Poliţiştii rutieri depistat într-un autoturism 80 de litri de produs petrolier fără documente legale


În intervalul orar 10:00-13:00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii transporturilor de mărfuri, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control un număr de 21 de autovehicule.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3400 de lei.

Exemplu:

Pe strada „1 Decembrie”, poliţiştii au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de D.M., de 31 de ani, din municipiul Târgovişte.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumitul transporta 80 de litri de lichid de culoare galben închis, cu miros specific de produs petrolier, pentru care nu deţinea documente legale.

Acesta a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile art. 11 din O.U.G 271/2000, întreaga cantitate de produs petrolier fiind ridicată în vederea confiscării.



poliţiştii rutieri au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii taximetriei ilegale

Poliţiştii rutieri au organizat o acţiune pe raza municipiului Târgovişte, pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului de persoane, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control un număr de 119 autovehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii rutieri au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, fiind retrase două certificate de înmatriculare.



Poliţiştii au depistat într-o parcare trei tineri care au sustras un acumulator auto

În noaptea de 09/10 iulie 2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au depistat pe strada Bucovinei din localitate, trei tineri, care la vederea patrulei de ordine publică au urcat într-un autoturism, părăsind zona.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au procedat la oprirea în trafic a autoturismului respectiv, cei trei ocupanţi fiind identificaţi în persoana numiţilor E.I, T.A., ambii de 19 ani şi F.A., de 25 de ani, toţi din comuna Răzvad.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei trei tineri au sustras un acumulator de la un autoturism parcat în zona în care aceştia au fost depistaţi.

Tinerii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu