joi, 11 iulie 2013

VIDEO Brăteştii de Jos -CASCADORIE PE ULITA SATULUI !

Un tanar de 18 ani din Dambovita, care abia isi luase permisul de conducere, a facut prapad pe o strada din Brăteştii de Jos.

A rupt un podet, doua garduri si un copac, apoi s-a oprit in peretele unei case. Localnicii spun ca baiatul circula cu viteza, insa el sustine ca a pierdut controlul masinii din cauza pietrisului de pe marginea soselei. Autoturismul, care a fost serios avariat, i-a fost facut cadou de parinti in urma cu doar o saptamana. Mama soferului a venit intr-un suflet la fata locului cand a auzit ca fiul ei a facut praf masina proaspat cumparata. "A avut viteza? N-a avut... Ca e incepator si s-a intamplat. De cand are masina? De o saptamana", ne-a spus femeia. Tanarul spune si el ca nu avea viteza, si da vina... pe pietris. "60-70 la ora, ce s-a intamplat? M-a furat drumul, am pus frana si am derapat. Nu era nimeni… ", ne-a declarat soferul. Proprietarii povestesc ca au auzit o busitura puternica, iar cand au iesit la poarta au ramas inmarmuriti, masina intrase foarte aproape de casa lor, a rupt podetul si s-a oprit direct in gard. "Am auzit buf, buf, buf! Ce o fi Doamne? Vin aici, masina bagata aici. Daca era copil, ceva pe pod, ce faceam noi?", se intreba Gherghina Banica, proprietara casei. "Peste 160-170 la ora a avut. A dat cu piatra in bordul ala sa nu se mai vada nimic!", ne-a marturisit Stan Banica, proprietarul casei. "Soferul nu a adaptat viteza in curba, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturant in afara partii carosabile. Urmeaza ca politistii sa stabileasca imprejurarile evenimentului", ne-a precizat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Tanarul va fi nevoit sa-si repare masina, dar si sa suporte pagubele facute. In plus, a fost amendat cu 480 de lei.
 
a facut prapad pe o strada din Brăteştii de Jos, a rupt podetul si s-a oprit direct in gard, accident bratestii de jos dambovita, stiri dambovita11.07.2013,  VIDEO Brăteştii de Jos -CASCADORIE PE ULITA SATULUI
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu