marți, 9 iulie 2013

PROIECTUL "CARABINIERII " 2013

Deschiderea Proiectului “Consolidarea capacităţilor Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova”


Jandarmeria Română, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional Bratislava, va implementa în perioada iulie 2013 – septembrie 2014 proiectul “Consolidarea capacităţilor Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova”, finanţat prin bugetul de asistenţă oficială pentru dezvoltare al României - 2013.

Scopul acestui proiect îl constituie dezvoltarea capacităţii globale a Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova de executare a misiunilor de securitate din competenţă, prin întărirea profesionalismului personalului şi transferându-i acestuia cunoştinţele şi deprinderile necesare, în conformitate cu standardele europene în materie.

În data de 9 iulie 2013 va avea loc conferinţa de deschidere a proiectului, prilej cu care vor fi prezentate principalele rezultate urmărite prin implementarea activităţilor.

Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri (jud. Dâmboviţa), începând cu ora 11.00.

Informaţii suplimentare: dl. Raul Vasilache, lider de proiect, tel. 0214096117, tel/fax 0213198040, e-mail: phare.jr@mai.gov.ro .

Consolidarea capacităţilor Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu