luni, 12 august 2013

12.08.2013 ~ Razie in pietele de legume si fructe din judetul DAMBOVITA !

Peste 1000 de kilograme de legume şi fructe, ridicate de poliţişti în vederea confiscării


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării de legume şi fructe, ocazie cu care au verificat 13 agenţi economici.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7000 de lei, conform Legii 12/1990 şi Legii 348/2003.

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 1060 de kilograme de legume şi fructe, a căror valoare însumează 1425 de lei, pentru care administratorii unor societăţi comerciale nu deţineau documente legale de provenienţă.

Poliţiştii găeşteni au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti şi Secţiilor de Poliţie Rurală Mătăsaru şi Petreşti, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală sau contravenţională, ocazie cu care au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14500 de lei.

De asemenea, poliţiştii găeşteni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite de comerţ, ocazie cu care au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3500 de lei şi au ridicat în vederea confiscării bunuri alimentare şi nealimentare a căror valoare însumează 350 de lei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu