vineri, 30 august 2013

L-au furat pe seful Penintenciarului ~ Uite pistolu ,nu e pistolu.Uite borseta ,nu e Borseta

Ghinioane în lanţ pentru comisarul şef Florin Stanciu, directorul Penitenciarului Târgşor!


După ce hoţii i-au spart maşina şi i-au furat pistolul şi borseta în care se aflau 7000 de euro şi documentele, şeful de la penitenciar s-a trezit cu noi necazuri.

Poliţiştii l-au amendat cu 5000 de lei şi i-au retras permisul de port armă.

Oamenii legii susţin că au un cerc de suspecţi, dar până acum nimeni nu a fost reţinut.

În schimb, ca prin minune, în această dimineață i-au găsit borseta și actele furate, nu și importanta sumă de bani...

Ne ridică însă un semn de întrebare - de ce presa nu a fost anunțată să filmeze "minunea" la fața locului și Inspectoratul de Poliție Dâmbovița s-a mulțumit doar să dea un comunicat?...

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat astăzi o borsetă în care se afla un pistol şi 34 de cartuşe, reclamată ca fiind sustrasă dintr-un autoturism în cursul lunii iunie 2013. Pistolul şi cartusele vor fi înaintate Institutului Naţional de Criminalistică, din cadrul I.G.P.R, urmând a fi expertizate.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Târgovişte, în zona unor conducte de termoficare dezafectate, o pungă confecţionată din plastic în care se afla borseta reclamată ca fiind sustrasă dintr-un autoturism, în seara zilei de 27 iunie a.c.

În interiorul borsetei, poliţiştii au găsit atât pistolul şi cele 34 de cartuşe, cât şi documentele reclamate ca fiind furate, cu excepţia sumei de bani.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării suspectului şi recuperării sumei de bani.

Reamintim faptul că la data de 27 iunie 2013, în jurul orelor 19.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către numitul P.S., de 46 de ani, din localitatea Tătărani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din autoturismul său o borsetă, în care se aflau mai multe documente personale, o armă de foc, 34 de cartuşe şi o sumă de bani", se arată în comuinicatul remis de Biroul de presă al IPJ Dâmbovița.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu