joi, 22 august 2013

Tigari netimbrate in PUCIOASA !

500 DE ŢIGARETE ŞI PESTE 200 DE KILOGRAME DE DEŞEURI FEROASE CONFISCATE, ÎN URMA UNOR ACŢIUNI ALE POLIŢIEI


În urma unor acţiuni de reducere a riscului rutier şi combatere a comerţului ilicit, poliţiştii din Pucioasa şi Petreşti au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 6200 de lei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa au organizat o acţiune pe linia reducerii riscului rutier, fiind oprite şi verificate în trafic peste 30 de autovehicule.

În cele patru ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2620 lei.

Cu ocazia controlului în trafic a fost identificat numitul I.G., de 27 de ani, din comuna Mătăsaru, care transporta în autoturism cantitatea de 180 de kilograme deşeuri cablu coaxial şi 25 de kilograme conectori din aluminiu, fără a deţine documente de provenienţă.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor întreaga cantitate de deşeuri, conducătorul auto fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit prevederilor legii 12/1990 R.

O acţiune similară a fost organizată de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti.

Totodată, aceştia au verificat mai mulţi agenţi economici de pe raza localităţii, ocazie cu care au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3660 de lei.

În urma verificărilor , poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 500 de ţigarete, pentru care admnistratorii societăţilor nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu