luni, 2 septembrie 2013

7.09.2013 ~ Dambovita ~ Vanatoare medievala de comori !

PRIMUL TREASURE HUNT MEDIEVAL DIN ORAȘUL TÂRGOVIȘTE


Tinerii târgovișteni vor avea ocazia să participe, pe data de 7 septembrie, între orele 10:00 - 15:00, la prima vânătoare de comori medievală, organizată în cadrul ediției de anul acesta a Zilelor Cetății.

Evenimentul are ca scop redescoperirea bogatei istorii a orașului, într-un mod non-conformist și interactiv. Participanții vor avea ocazia să își creeze alter-ego-uri potrivite epocii și să plonjeze într-o poveste unică, unde vor trebui să își combin abilitățile fizice și intelectuale cu o bună cunoaștere a orașului pentru a fi primii care descoperă comoara ascunsă în aria de desfășurare a evenimentului, care va acoperi unele dintre cele mai importante zone culturale, turistice si istorice ale municipiului.

Cei care doresc să ia parte la Treasure Hunt și se încadrează în categoria de vârstă 14-22 de ani se pot înscrie online pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/stilmedieval, sau ne pot contacta la adresa: cautaredecomori@gmail.ro . Aceștia vor trebui să își găsească un coechipier, având, de asemenea, posibilitatea de a fi grupați de către organizatori cu un alt participant.

Înscrierile vor începe la data de 3 septembrie, ora 13:00, criteriul de selecție al participanților fiind primul venit, primul servit, în limita celor 32 de locuri disponibile.

Din cele 16 echipe de câte 2, primele 3 care descoperă locația comorii vor fi premiate cu obiecte in valoare de peste 1500 de lei.

Nici ceilalți nu vor pleca acasă, însă, cu mâna goală, ci vor primii cel puțin un suvenir cu specific medieval din partea organizatorilor.

Evenimentul este organizat de o echipă de tineri târgovișteni - Adrian Pascu, student în anul I la Universitatea Maritimă din Constanța, Teodora Chiș, elevă în clasa a XII-a la Liceul de Arte Bălașa Doamna, Robert Iosif, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Constantin Cantacuzino și Valentin Danciu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic Ion Ghica - cu sprijinul Asociației Culturale KUBART.

Contact:

https://www.facebook.com/stilmedieval

cautaredecomori@gmail.com

Adrian Pascu

Tel: 0732656588

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu