luni, 9 septembrie 2013

Caz de prostitutie la POTLOGI - DAMBOVITA ~

Două persoane sunt suspectate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa că, prin promisiunea oferirii unor locuri de muncă în Italia, au racolat mai multe tinere, printre care şi minore, şi le-au obligat să se prostitueze.



Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru trafic de persoane şi trafic de minori.

La data de 5 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie, pe raza comunei Potlogi, la domiciliul a două persoane de cetăţenie italiană, de 39, respectiv 50 de ani.

Acestea sunt suspectate că, în perioada 2006 - 2013, prin promisiunea oferirii unor locuri de muncă în Italia, au racolat mai multe tinere, printre care şi minore, pe care, ulterior, le-au obligat să se prostitueze.

La percheziţie au fost descoperite mai multe documente de transfer bancar şi un pistol cu aer comprimat, deţinut de către cetăţeanul italian, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, faţă de cele două persoane, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane şi trafic de minori. Ulterior, la data de 6 septembrie a.c., fiind prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa, împotriva acestora a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu