marți, 10 septembrie 2013

DRAGI DAMBOVITENI,Pretuiti permisul de conducere,altfel o sa ajungeti pietoni !

207 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33 120 de lei, aplicate de poliţiştii rutieri 



Poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au avut o prezenţă activă pe drumurile naţionale ce tranzitează judeţul, acţionând pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care depăşesc limita legală de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, poliţiştii dâmboviţeni au folosit autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, fiind oprite în trafic pentru control 531 de autovehicule.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 207 sancţiuni contravenţionale, din care 143 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 27 pentru neportul centurii de siguranţă.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut 5 permise de conducere şi au retras 2 cerificate de înmatriculare.



Transportator ilegal de material lemnos, depistat şi sancţionat de poliţişti!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Fieni, au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii transportului de material lemnos, ocazie cu care a fost depistat numitul C.P., de 46 de ani, din Moroeni, în timp ce transporta cu un atelaj hipo, material lemnos, de esenţă fag, fără documente legale de provenienţă sau transport.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului conform art. 19 lit.b din legea 171/2010, cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.



Doi bărbaţi, cercetaţi pentru furt calificat 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa au surprins în flagrant doi bărbaţi, de 21, respectiv 39 de ani, în timp ce încercau să sustragă 65 de metri de cablu telefonic.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestora pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, cu propunere de arestare preventivă, faţă de cei doi s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu