miercuri, 18 septembrie 2013

Razii in Dambovita 18.09.2013 !

Poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în urma unei acţiuni organizate pe raza municipiului Moreni 



Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Moreni au desfăşurat o acţiune pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, ocazie cu care au fost oprite în trafic pentru control 35 de autovehicule.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, din care 16 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, 3 conform Legii 12/1990 şi 1 la Legea 171/2010, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 3 880 de lei.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 800 de kilograme de legume şi 360 de ţigarete, comercializate ilegal.

În urma abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au reţinut 2 permise de conducere.

Totodată, în urma unei acţiuni pe linia verificării operaţiunilor din domeniul panificaţiei, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au ridicat în vederea confiscării 1000 de produse de panificaţie, în valoare de 700 de lei.



În perioada 13-15 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a întreprins măsuri specifice, astfel încât manifestările ocazionate de târgul anual de pe raza oraşului Titu să se desfăşoare în linişte şi fără evenimente deosebite

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Titu, cu sprijinul lucrătorilor Poliţiei Locale, au asigurat un climat de ordine şi siguranţă publică, acţionând atât pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, dar şi pentru combaterea faptelor din sfera economico-financiară.

Astfel, poliţiştii din Titu, împreună cu cei din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Investigarea Fraudelor, au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale, din care 19 la Legea 12/1990 şi 16 la Legea 61/1991.

Ca urmare a prezenţei active a poliţiştilor rutieri, pe raza oraşului nu au fost înregistrate evenimente rutiere. 

Îndeplinirea misiunilor şi executarea acţiunilor pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice s-au realizat şi cu sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.



În prima zi a anului şcolar, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi preventive în zona unităţilor de învăţământ, aplicând 23 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au avut o prezenţă activă în zona unităţilor de învăţământ, acţionând pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Cu această ocazie au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 3680 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut 6 permise de conducere.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu