joi, 26 septembrie 2013

Politia din DRAGODANA o cauta pe PAVEL ALEXANDRA MARIANA

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în vederea depistării unei tinere, de 19 ani, care, în data de 06 septembrie 2013, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni 



La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dragodana au fost sesizaţi cu privire la faptul că numita PAVEL ALEXANDRA MARIANA a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,67 m înălţime; 48 de kilograme greutate; ochi căprui; păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică.

Semne particulare: cicatrice deasupra nasului, între sprâncene.

La data dispariţiei numita PAVEL ALEXANDRA MARIANA purta pantaloni scurţi, de culoare neagră, tricou fără mâneci, sandale de culoare maro.

În cazul în care deţineţi informaţii despre minora dată dispărută vă rugăm să apelaţi, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, ori să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.



Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui suspect de furt de produs petrolier

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Moreni au oprit în trafic pentru control un autovehicul, condus de numitul M.G., de 43 de ani, din comuna Răzvad.

Poliţiştii au procedat la verificarea habitaclului şi portbagajului autoturismului, ocazie cu care au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 425 litri produs petrolier.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că întreaga cantitate de produs petrolier a fost sustrasă de la o sondă dezafectată, situată pe raza comunei Răzvad, urmând să fie comercializată în judeţul Prahova.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Poliţia dâmboviţeană vă informează:

În data de 29 septembrie a.c., în incinta parcărilor magazinelor Lidl din judeţul Dâmboviţa, se vor desfăşura activităţi în cadrul Proiectului naţional “Verde la Educaţie pentru Circulaţie“ , ce au drept scop informarea privind siguranţa pietonilor în rândul copiilor, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două ore, în intervelul 10:00 - 12:00, sub forma unor sesiuni interactive în care poliţiştii rutieri vor avea rol de profesori.

Astfel, în fiecare filială Lidl din judeţ, va fi prezent un poliţist rutier, cu o maşină de poliţie sau o motocicletă, care va explica semnele şi regulile de circulaţie copiilor şi va oferi sfaturi pentru siguranţa pietonală.

Ulterior, copiii vor fi implicaţi într-un board game, prin care vor exersa partea teoretică învăţată anterior. Aceştia vor juca diverse roluri, fie de pietoni fie de biciclişti.

În cadrul ultimei etape a evenimentului, fiecare copil va primi câte un flyer cu regulile şi semnele de circulaţie descrise şi un orar şcolar, iar cei mai buni participanţi vor fi premiaţi cu brăţări reflectorizante, inscripţionate cu logo-urile partenerilor şi legitimaţii.



Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Răcari au depistat un conducător auto, în timp ce transporta peşte, fără documente legale de provenienţă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Răcari au depistat pe DJ 701 B, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Ciocăneşti, în timp ce transporta cantitatea de 14 kilograme de peşte, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul comiterii infracţiunii prev. şi ped de art.64 alin1 lit.j din OG23/2008. 



Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002

Poliţiştii rutieri au depistat pe raza judeţului trei barbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, în timp ce conduceau mopede neînregistrate şi fără a poseda permise de conducere.

Cei trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped. de art. 85 alin.1 şi art.86 alin.1 din OUG 195/2002.



800 de kilograme de porumb, confiscate de poliţişti

În urma unei acţiuni organizată pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul transportului şi comercializării de produse cerealiere, poliţiştii din cadrul Poliţiei Pucioasa au depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Perşinari, în timp ce transporta cantitatea de 800 de kilograme de porumb, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea acestuia conform Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de porumb a fost ridicată în vederea confiscării.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu