sâmbătă, 14 septembrie 2013

DAMBOVITA 2013 - SE FURA RELEELE DIN INFRASTRUCTURA CAII FERATE !

Trei bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti şi cei din cadrul I.P.J. 

SUSPECŢI DE FURT DE RELEE DIN INFRASTRUCTURA DE CALE FERATĂ, PRINŞI DE POLIŢIŞTI
Dâmboviţa, la scurt timp după ce au sustras mai multe relee din infrastructura de cale ferată. Suspecţii au fost arestaţi preventiv.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa, din cadrul S.R.P.T. Bucureşti, au investigat activitatea infracţională a mai multor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar pe relaţia Buftea – Periş.

Cercetările au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

În fapt, la data de 3 septembrie a.c., poliţiştii de la Transporturi au fost sesizaţi de către angajaţi ai CFR că, de pe relaţia Chiajna – Grădinari, din două dulapuri metalice, au fost sustrase 31 de relee, prejudiciul ridicându-se la 144.000 de lei.

Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, la aceeaşi dată, au fost depistaţi în trafic trei bărbaţi, suspectaţi de comiterea faptei, în timp ce se deplasau cu un autoturism în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

În urma controlului asupra autoturismului, au fost găsite componente din relee tip fişă, pe care suspecţii intenţionau să le valorifice.

La data de 4 septembrie a.c., cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunerea de arestare preventivă, instanţa de judecată dispunând cercetarea lor în stare de libertate. În urma recursului formulat de către Parchet, la data de 11 septembrie a.c., instanţa de judecată a Tribunalului Ilfov a dispus arestarea preventivă a suspecţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Aceştia au fost introduşi în arestul Secţiei 4 Poliţie din cadrul D.G.P.M.B..

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu