vineri, 11 octombrie 2013

CONTESTI- RAZIE PRINTRE PIRANDE !

Dimineaţă cu musafiri nepoftiţi, la Bălteni, în comuna Conţeşti!

În loc să-şi bea liniştite cafeaua, pirandele s-au văzut nevoite să le deschidă uşa celor peste 200 de poliţişti şi jandarmi veniţi să le percheziţioneze locuinţele.

Oamenii legii îi au în vizor pe evazionişti, pe hoţi, precum şi pe cei care au de executat pedepse cu închisoarea.

Dacă la percheziţiile de data trecută mai mulţi ofiţeri de la Poliţia Răcari, în frunte cu şeful lor, au ieşit cam şifonaţi după vizita în satul romilor, acum situaţia pare sub control...

"La această oră, poliţiştii dâmboviţeni efectuează percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe şi controale la mai multe centre de colectare a fierului vechi din comuna Conţeşti, satul Bălteni.

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa efectuează două percheziţii domiciliare, la persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinţe.

De asemenea, sunt în derulare şi cinci controale la mai multe centre de colectare a fierului vechi, de pe raza comunei Conţeşti, satul Bălteni.

Acţiunea vizează verificarea legalităţii operaţiunilor de colectare a deşeurilor feroase, cât şi depistarea unor persoane care se sustrag cercetărilor sau pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

La acţiune participă 140 de poliţişti din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, sprijiniţi de jandarmi.

Persoanele depistate urmează să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La finalizarea acţiunii, vom reveni cu mai multe detalii", ne-a declarat subinsp.Alexandra Niculae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu