vineri, 4 octombrie 2013

Ziua şi evaziunea! Patronii certaţi cu legea, pricopsiţi cu DOSAR PENAL!

Reprezentantul unei societăţi, cu profil panificaţie, cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală 



Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, comercializării şi transportului de produse cerealiere, de panificaţie şi morărit.

La acţiune au participat şi reprezentanţi din cadrul D.S.V.S.A Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate la o societate, poliţiştii au identificat cantitatea de 2667 de kilograme de grâu, pentru care reprezentantul societăţii nu a prezentat documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a reprezentantului societăţii, conform Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de produse cerealiere a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, specialiştii din cadrul D.S.V.S.A Dâmboviţa au constatat deficienţe privind respectarea normelor sanitar-veterinare, motiv pentru care au aplicat o sancţiune, în valoare de 2000 de lei, conform HG 94/2005. 

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării penale faţă de reprezentantul societăţii, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prev. şi ped. de art. 9 lit.b şi c din Legea 241/2005. 



Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a unui tânăr care transporta material lemnos, fără documente legale de provenienţă

În cadrul unei acţiuni pe linia verificării legalităţii transportului de material lemnos, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Fieni, au depistat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Buciumeni, în timp ce transporta cu un atelaj hipo, material lemnos, de esenţă brad, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

comercializării şi transportului de produse cerealiere de panificaţie şi morărit, ilegalităţi în domeniul producerii, transporta lemne de  brad fără documente legale de provenienţa, Ziua şi evaziunea,Patronii certaţi cu legea,DOSAR PENAL

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu