marți, 22 octombrie 2013

Valea Mierii - Descoperire spectaculoasa !

Şase bărbaţi, care au sustras conductă metalică din zona împădurită dintre localităţile Gheboieni şi Teiş, au fost prinşi de jandarmii dâmboviţeni.


Luni, 21 octombrie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe zona localităţilor Gheboieni-Teiş, a depistat în punctul “Valea Mierii” din zona împădurită dintre localităţile Gheboieni şi Teiş şase persoane de sex masculin, care transportau cu ajutorul a două atelaje hipo mai multe bucăţi de conductă metalică.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, după ce au decopertat solul, au sustras mai multe bucăţi de conductă metalică, în lungime totală de aproximativ 70 metri, dintr-un tronson aparţinând unei societăţi comerciale.

Persoanele intenţionau să transporte bucăţile de conductă sustrase cu ajutorul atelajelor hipo la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.

*** Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt calificat”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu