marți, 13 martie 2012

Băleni - Uite cum iei ţeapă crezând că iei adidaşi de firmă! În realitate, fake-uri ordinare!

Lucrători ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării legislaţiei în domeniul protecţiei mărcilor la Târgul săptămânal, pe raza localităţii Băleni.


Ca urmare a verificărilor şi cercetărilor efectuate, au fost identificate mai multe produse expuse spre vânzare, ce purtau mărcile „NIKE”, „ADIDAS”, „PUMA”, în valoare de aproximativ 5200 lei, pentru care numitul D.N., nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi de autenticitate.

Poliţiştii au procedat la ridicarea bunurilor respective, urmând a fi prezentate titularului de drepturi în vederea stabilirii autenticităţii acestora.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998 privind protecţia mărcilor şi indicaţiilor geografice.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu