luni, 19 noiembrie 2012

TIR încărcat cu lapte răsturnat pe A1

Autostrada Bucureşt – Piteşti a fost inundată cu lapte, după ce un tir încărcat cu cutii de lapte s-a răsturnat, luni, pe carosabil.
O parte din marfă s-a răsturnat pe şosea iar traficul la kilometrul 51 a fost blocat pe sensul spre Piteşti.
Din primele date se pare că accidentul a fost provocat de neatenţia şoferului, care circula pe banda a doua a sensului spre Piteşti, iar la un moment dat maşina a lovit glisierele de pe mijlocul drumului, a derapat şi s-a răsturnat de-a latul şoselei. Este posibil ca șoferul să fi adormit la volan.
"Şoferul nu a fost rănit în urma accidentului. Autotrenul cu marfă s-a răsturnat de-a latul şoselei, câteva minute s-a circulat cu greutate doar pe banda de urgenţă, iar ulterior am luat măsura devierii traficului de la kilometrul 49 - Corbii Mari - DN61 - Ulieşti - Petreşti, cu reintrare pe autostradă la kilometrul 70", a declarat Buican.
Şoferul nu a fost rănit în urma accidentului. Autotrenul cu marfă s-a răsturnat de-a latul şoselei, iar câteva minute s-a circulat cu greutate doar pe banda de urgenţă, iar ulterior am luat măsura devierii traficului de la kilometrul 49 - Corbii Mari - DN61 - Ulieşti - Petreşti, cu reintrare pe autostradă la kilometrul 70.
O parte din cutiile cu lapte s-au răsturnat pe carosabil, pompierii militari au intervenit pentru spălarea şoselei. La faţa locului este aşteptată o macara pentru ca TIR-ul să fie repus pe roţi şi scos pe banda de urgenţă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu