vineri, 7 decembrie 2012

Crevedia - Hoţul din vecini

Poliţiştii au acţionat cu operativitate, identificând autorul în cazul unui furt din locuinţă


Lucrătorii Postului de Poliţie Crevedia au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, de numitul R.P., de 39 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de pe raza localităţii, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorul în persoana numitului R.S., de 32 de ani, din comuna Crevedia, care la data de 27 noiembrie a pătruns fără drept în locuinţa numitului R.P., de unde a sustras o bicicletă şi mai multe unelte electrice.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.





Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia verificării în trafic a autovehiculelor înmatriculate în alte state

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu lucrători din cadrul Formaţiunilor de profil au organizat şi executat o acţiune în municipiul Târgovişte şi pe drumurile naţionale care tranzitează judeţul, pe linia verificării în trafic a autoturismelor înmatriculate în alte state.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat 509 sancţiuni contravenţionale,fiind identificate în trafic 155 de autovehicule înmatriculate în alte state.

Totodată ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au reţinut 26 de permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu