joi, 6 decembrie 2012

Incep simulările pentru BAC și Evaluare Națională

Potrivit informațiilor oferite de Mihaela Anton, purtător de cuvânt al IȘJ Dâmbovița, săptămâna viitoare vor începe simulările pentru examenul de Bacalaureat.
Simulările examenelor naționale sunt una din măsurile cuprinse în planul remedial al ISJ Dâmbovița, măsuri ce vizează îmbunătățirea rezultatelor obținute de elevi la Evaluarea Naționala si la examenul de bacalaureat. Graficul simulărilor este următorul:
Evaluarea Națională: 11 dec. 2012 - limba română
12 dec. 2012 - matematică
Bacalaureat: 11 dec. 2012 - limba română
12 dec. 2012 - matematică (real)/istorie (uman) - liceele tehnologice vor da simularea la matematică în luna ianuarie 2013
13 dec. 2012 - proba la alegere
Simulările se vor desfășura în aceleași condiții ca cele prevăzute de metodologiile specifice, pentru a-i familiariza pe elevi cu atmosfera de examen și cu nivelul de cunoștințe necesar pentru a obține rezultate bune și foarte bune.
Subiectele vor fi unice la nivel județean și vor fi transmise în dimineața fiecărei probe, prin parolă.
Rezultatele vor fi analizate atât la nivelul fiecărei unități școlare, cât și la nivelul ISJ, pentru remedierea în timp util a eventualelor disfuncționalități de ordin tehnic și/sau organizatoric și pentru intensificarea pregătirii suplimentare acolo unde aceasta se impune.
Elevii nu sunt obligați să participe la aceste simulări, dar în fiecare an au participat în număr foarte mare, deoarece ei sunt primii interesați de această evaluare intermediară, pentru a cunoaște nivelul de cunoștințe la care se plasează la acest moment.

Un comentariu :

  1. Cum aflam notele de la simulare Evaluare Nationala? Le afisati pe vreun site?

    RăspundețiȘtergere