luni, 14 ianuarie 2013

COLACU - Adolescenta violata de 8 bestii !

O tanara de 18 ani, din Colacu, a reclamat la politie ca a fost violata de opt indivizi!
 EXCLUSIV O tânără de 18 ani acuză: M-au VIOLAT opt nenorociţi Au zis că dacă nu mă culc cu ei MĂ OMOARĂ,

Fata povesteste ca unul dintre ei a luat-o cu forta din fata casei si a dus-o la domiciliul lui.

Aici se aflau alti sapte tineri care ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale.

Este pentru a treia oara cand trece printr-un asemenea cosmar, marturiseste victima, dar de teama n-a spus nimic pana acum. Bunica ei a fost cea care a vazut-o cu arsuri pe abdomen si luand-o la intrebari a iesit la iveala totul.

"Cati erau? Opt nenorociti! Si a zis ca la el in casa daca nu fac ce zice el, ma omoara! A chemat pe altii si si-au batut joc de mine, toti! A zis ca daca nu ma culc cu baietii aia ma omoara!", a declarat victima pentru MariusBUGA.ro

"Batuta pana la maxim, a batut-o mai mult sub coaste. I-au facut prostii in gura... Intr-una ne spune ca ori ea moare, ori eu, din doua, una!", povestea bunica fetei

 Cei acuzati jura insa ca violul e doar in mintea fetei. Recunosc ca au participat toti opt la actul sexual cu adolescenta, dar sustin ca aceasta a venit de bunavoie si ca nu a fost fortata si nici batuta ori arsa cu tigara sa intretina relatii cu fiecare.

"Fata zice ca ati dus-o acolo si ati profitat opt indivizi de ea. E adevarat? Da, ma, da, e adevarat. Sunteti sau nu pana la urma vinovat? Pai nu suntem. E adevarata acuzatia de viol sau minte? Minte, da-o dracu'!", ne-a declarat unul dintre suspecti.

Cazul este in atentia politistilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu