duminică, 17 februarie 2013

CORNESTI - Mascatii in vizita la politistii traficanti de motorina !

Anchetatorii au descins la Poliţia din Corneşti, percheziţiile vizându-l, conform unor surse, inclusiv pe şeful secţiei. Autorităţile au informaţii conform cărora mai mulţi poliţişti îi sprijineau pe cei care furau combustibil.

Patru poliţişti, un jandarm şi un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa sunt audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind acuzaţi de procurori pentru fapte de corupţie în dosarul produselor petroliere.
Patru poliţişti sunt anchetaţi în cazul furtului de combustibil din rafinării. În cadrul acţiunii declanşate duminică dimineaţa de Poliţie şi Parchet, Direcţia Generală Anticorupţie a iniţiat propria anchetă în localitatea Corneşti

Aceştia sunt acuzaţi că în schimbul unor sume cuprinse între 50 şi 300 de lei, îi lăsau pe şoferii cisternelor care tranzitau localitatea Corneşti să se deplaseze fără a fi verificaţi, au precizat pentru AGERPRES oficiali ai Direcţiei Generale Anticorupţie.

Dosarul produselor petroliere a plecat de la acuzaţii de fapte de corupţie către Direcţia Generală Anticorupţie.

Peste 230 de percheziţii imobiliare au fost demarate duminică dimineaţa, în şapte judeţe, împotriva hoţilor de produse petroliere. Acţiunea la care participă mai mult de o mie de poliţişti este coordonată de IGPR, Parchet şi DGA, fiind sprijinită şi de SRI.
Potrivit primelor informaţii, reţeaua prin care erau furate produsele petroliere acţiona în rafinării şi în cele două aeroporturi din Bucureşti, prejudiciul adus fiind de peste un milion de lei.

Citiţi mai mult: UPDATE.Dosarul furtului de combustibil. Patru polițiști și un jandarm audiați de DNA - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cinci-politisti-implicati-in-furtul-de-combustibil-perchezitii-la-sediul-politiei-din-co-102.html#ixzz2L9wWv9J3
EVZ.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu