luni, 29 iulie 2013

Meciul Petrolul Ploiesti – Pandurii Tg Jiu are loc luni, 29 iulie 2013, incepand de la ora 20.45

Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu-Jiu se intalnesc intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei cu numarul 2, totodata, acest meci incheie aceasta etapa secunda a Ligii I, intr-un meci ce se va desfasura pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Evident ca Petrolul nu mai e aceeasi echipa buna in fata portii dupa plecarea celui mai bun atacant din Liga I, Jeremy Bokila, insa chiar si asa au oameni destul de buni in atac care pot face diferenta, aici ma refer la un Gicu Grozav, Felipe Teixeira sau Hamza Younes. Marinescu este accidentat, in timp ce Bornescu este suspendat.

De partea cealalta, Pandurii Targu Jiu a facut doua transferuri foarte bune in aceasta vara, Eric si Nicadro Breveeld intarind serios echipa lui Cristi Pustai, iar cei 2 par sa se fi integrat perfect la Pandurii, mai ales Eric, care are o viziune a jocului foarte bune, iar pasele lui sunt de o calitate foarte buna.

Se intalnesc doau echipa cu jucatori care pot face diferenta in fata portii, astfel, ca ma astept la un meci cu goluri de ambele parti.
Dupa prima etapa Petrolul se afla pe locul 6 in clasament, iar Pandurii pe locul 2, insa singura diferenta este golaverajul, ambele echipe castigand primul meci disputati din acest sezon de fotbal din Liga 1.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu