sâmbătă, 21 septembrie 2013

Descoperire înfricoşătoare in Penitenciarul de maximă siguranţă Mărgineni


Descoperire înfricoşătoare într-o celulă din Penitenciarul de maximă siguranţă de la Mărgineni. Un deţinut a fost găsit fără suflare, în toaletă. 


Este vorba despre un tânăr de 19 ani, care se afla în arest preventiv, pentru furt calificat. 

Este al doilea deţinut găsit mort aici, în ultimele două săptămâni, iar asta îi pune pe gânduri pe anchetatori. 

De la începutul acestui an, mai mulţi bărbaţi şi-au luat viaţa în spatele gratiilor, la Mărgineni, iar rudele unora dintre decedaţi se gândesc că se petrec lucruri necurate în interorul penitenciarului. 

Oficialii puşcăriei susţin însă că nu există nici un dubiu cu privire la moartea deţinutilor respectivi şi că este vorba despre sinucidere…

"Persoana privată de libertate M.A.N, în vârstă de 19 ani, arestată preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost găsită spanzurată în grupul sanitar al camerei de deţinere, cameră în care se mai aflau 13 persoane private de libertate.

Personalul medical de serviciu a intervenit de urgenţă şi a demarat procedurile de resuscitare. Incidentul a fost anunţat la Serviciul de Urgenţă 112, iar la faţa locului s-a prezentat o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa, care a constatat decesul.

Conform procedurilor, a fost informată familia şi autorităţile competente, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, judecătorul delegat pentru executarea pedepselor şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

La nivelul penitenciarului au fost demarate verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul", precizează purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mărgineni, Alexandra Costache.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu