marți, 1 octombrie 2013

Vantul a lasat fara acoperis gradinita din Costesti

Comitetul local pentru situații de urgență Costești Vale, prin adresa nr. 5410 din 01.10.2013, aduce la cunoștință faptul că în urma căderilor abundente de precipitații din ultima perioadă, amplificate de vântul puternic, acoperișul grădiniței Costești Vale a fost desfăcut de vânt pe o suprafață de 6 mp.



Telefonic, s-a luat legătura cu directorul coordonator al școlii, fiind informat de eveniment, în vederea luării măsurilor de reparație a acoperișului grădiniței.

La această oră nu sunt semnalate și alte evenimente deosebite provocate de fenomenele meteorologice la nivelul județului Dâmbovița.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII CU PUBLICUL AL INSPECTORATULU PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ “BASARAB” I DÂMBOVIȚA

BIROUL DE PRESĂ AL INSTITUȚIEI PREFECTULUI DÂMBOVIȚA



Instituția Prefectului județului Dâmbovița vă aduce la cunoștință situația instalațiilor electrice ale SDEE Târgoviște afectate în urma atenționărilor meteorologice Cod Galben, în data de 01.10.2013, ora 12.00. - LEA MT parțial nealimentate: 2 buc

- Posturi transformare nealimentate: 2 buc

- Localităţi parțial nealimentate cu energie electrică(medie tensiune): 3 (Crevedia, Ciocănești)

- deranjamente colective: 12 bucăți (localități parțial afectate: Ungureni, Raciu, Matraca, Gemenea, Priseaca, Mesteacăn, Vulcana de Sus, Gura Ocniței, Ocnița, Cornești, Șelaru, Frasin Deal)

- Echipe în teren care lucrează la înlăturarea deranjamentelor: 22

Biroul de presă al Prefecturii

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu