marți, 10 septembrie 2013

Brezoaele - S-au imbatat si s-au taiat ca porcii !

Mai multe persoane care au provocat scandal, la o terasă din localitatea Brezoaele au fost cuminţite de jandarmii dâmboviţeni. 



O patrulă de jandarmerie care acţiona pentru asigurarea unui climat de normalitate la târgul de toamnă organizat pe raza localităţii Brezoaele a intervenit, la o terasă amenajată în vederea comercializării de produse alimentare şi băuturi alcoolice, pentru aplanarea unui conflict spontan declanşat între două grupuri de persoane pe fondul consumului de alcool.

În urma intervenţiei jandarmilor, conflictul a fost stins.

Deşi persoanele implicate în conflict au susţinut iniţial că nu deţin asupra lor arme sau substanţe interzise, la efectuarea controlului corporal preventiv, asupra lui Ion C. în vârstă de 22 ani a fost găsit un cuţit cu lamă extensibilă, în lungime de 10 cm.

*** Jandarmii i-au întocmit celui în cauză acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor a unui cuţit, acestea fiind înaintate organelor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu